Tropisk mågesjov kan afsløre ekstremt store og stærke fisk under overfladen. CTS klingeserie Revo Salt er skabt til det hårdeste fluefiskeri på det blå ocean, hvor byttet kan være for eksempel
store tunfisk eller marlin. 

Det er et fiskeri, hvor langt de fleste stænger hurtigt giver op. For en ting er at kaste til fiske og kroge den - noget helt andet at pumpe store fisk op fra dybet efter en fight, der måske har varet flere timer.

Det kræver en ekstrem råstyrke i klingen - og det er netop det tunge fiskeri, som Revo Salt som en af de få flueklinger i verden er designet til at håndtere.

I praksis er stængerne designet med en relativ behersket top, der betyder, at fluefiskeren har let ved at kaste med stangen - uanset om det gælder korte kast til en teaset marlin eller ultralange kast til stimer af blåfinnet tun. Længere nede i klingen ligger så den brutale kraft, der skal til for at tæmme rekordfisken. 

Klingerne er som altid lavet med højmodulær kulfiber med CTS' carbon helix konstruktion.


Udvalgte modeller

Model Klasse Længde i fod Dele Pris i US-dollar
Revo Salt #10 9' 4 388 $
Revo Salt #12 9'  4 410 $
Revo Salt #14 9' 4 515 $
Revo Salt #16 8'3"   3 388 $

   Valuta-omregner

Vi lagerfører ikke Revo Salt men bestiller gerne din ønskeklinge hos CTS. Det koster ikke ekstra. Standardfarven er mat rå-kulfiber. Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger fra CTS' side ved specialordrer.

Andre farvemuligheder: se her

Garanti: Der er 6 års garanti mod fabrikationsfejl på alle CTS klinger. Skulle din stang komme i kontakt med bildør, en 300 kilos tun eller andet kan vi naturligvis skaffe en ny sektion til lav pris.Se også vores andre klinger

1-hånds: Affinity X - Affinity MX - Affinity Vintage 

2-hånds: Affinity DQ - Affinity SK DH


ussingbech.dk / Stangbyggeren ved Claus Bech-Petersen
Bavnevang 15, 4180 Sorø - CVR: 34 26 53 80
Kontakt:
mail@ussingbech.dk

www.ussingbech.dk