Design din helt egen fiskestang 

Ussing & Bech har specialiseret sig i individuelle løsninger til sportsfiskere, der ikke ønsker at kaste sig over stangbygning. Og vores værksted er samtidig den direkte vej til at fiske med en af CTS's berømte klinger, da fabrikken ikke laver færdige stænger.

Vi kan skræddersy en fluestang, så den passer perfekt til dine ønsker - noget som bestemt ikke er en mulighed, hvis man køber færdige stænger fra store fabrikker i USA eller Fjernøsten.  Men vi kan naturligvis også skabe en fin fluestang ud fra nogle af vores basisdesigns. 

Den perfekte håndtagsfacon: Nogle fluefiskere har store hænder og skal have et solidt håndtag at gribe fast i. Andre foretrækker mere spinkle løsninger. Vi kan lave begge dele - og hvis du har et håndtag, der ligger specielt godt i hånden, kan vi kopiere det helt præcist til din nye stang.

Designer-håndtag: Vi har eksperimenteret med at bruge forskellige former for gummikork og EVA-skum i håndtaget, og det giver nogle meget spændende muligheder. Stangen på billedet ovenfor har en af de simple løsninger med et par spættede korkringe, men vi kan også lave skakmønstre, smalle farvede ringe i snart sagt enhver farve - eller måske et lille diskret kors som på den rappe Affinity X til højre.

Beviklinger: Vi har mange muligheder, så uanset om du ønsker diskret sort, en pang-farve som orange - eller måske en glasklar bevikling - finder vi en løsning. 

Hjulholdere: Vores udvalg af hjulholdere er et af Europas bedste, og her kan du altid finde en løsning, der matcher drømmestangen.

Galleri:Se udvalgte stænger vi har bygget.

Løberinge: Skal det være eksklusivt i agat - eller blot funktionelt og billigt? Vi har begge dele. Og lidt til.  

Specialfarver: CTS kan levere klinger i mange farver, så det er muligt at få præcis den farve, du ønsker. Den unikke service koster blot 500 kroner ekstra - plus noget ekstra ventetid, der lan løbe op i et par måneder. Se farverne på CTS' hjemmeside.

Og hvad koster det så?

Vores pris for en færdig fluestang afhænger helt af opgaven, men generelt regner vi med materialer plus 1500 kroner for selve byggeriet.

Resultatet bliver en stang, der matcher de bedste modeller fra de førende amerikanske fabrikker - og til en pris der stort set altid er mere attraktiv.

Du er altid velkommen til at sende en
mail, hvis du vil have et tilbud.  Bygger ussingbech.dk stænger
på andre mærker end CTS?

Ja, naturligvis. Hvis du har en klinge fra et andet firma, så kan den sagtens blive monteret her.  På den måde har der på det seneste været både Fibatube, Scott, Sage og Pacific Bay gennem værkstedet.


CTS' modeller

Affinity X - CTS nyeste stangserie er lynhurtig, kraftfuld og dejlig let. Den bygger på den populære MX-serie, der har fået lidt ekstra power i bundstykket. Affinity X

Affinity MX - Den mest komplette stangserie fra CTS hedder Affinity MX. Klingerne er uhyre lette og har en behagelig progressiv aktion. Affinity MX

Affinity Vintage - En serie med splitcanens finesse og kulfiberens spændstighed, der er perfekte til delikate præsentationer af lette tørfluer. Affinity Vintage

Revo Salt - Uhyre kraftfulde stænger til de stærkeste fisk i tropiske have. Klingerne er et perfekt kompromis mellem kasteegenskaber og rå muskelstyrke. Revo Salt

Affinity DQ (2-hånds)
Klassisk speyaktion. En meget let og slank klinge med en elegant aktion. Affinity DQ

Affinity SK DH (2-hånds)
Moderne kraftfuld klinge. Det oplagte valg til moderne underhåndskast. Affinity SK DHAnmeldelser

Flytying & Flyfishings grundige testfisker Magnus Angus har haft en Affinity MX fra Ussing & Bech i hænderne. Læs hvad han fik ud af den oplevelse. Anmeldelse

Og læs her hvordan han senere bedømte en Affinity X fra vores værksted. Anmeldelse

ussingbech.dk / Stangbyggeren ved Claus Bech-Petersen
Bavnevang 15, 4180 Sorø - CVR: 34 26 53 80  
Kontakt:
mail@ussingbech.dk

www.ussingbech.dk