Splitcanens finesse og kulfiberens spændstighed er kombineret i CTS's Affinity Vintage-serie, der indeholder en række fornemme klinger til især tørfluefiskeriet.

Fælles for klingerne er en meget dyb aktion, der lægger op til en rolig og afslappet kadence i kastet. Det gør klingerne til oplagte valg til delikate præsentationer af lette tørfluer på tynde forfang.

Trods den klassiske 'feeling' er CTS Affinity Vintage lavet med de mest moderne kulfibre og teknikker.  Det betyder, at stængerne trods den dybe aktion reagerer hurtigt og præcist på fluefiskerens manøvrer med stang og line.

Stængerne er som nævnt mest oplagte til tørfluefiskeri. Vi skal dog ikke lægge skjul på, at vi er meget glade for en 8,6 fods version i klasse 6 til sommerhavørrederne i de små himmerlandske åer, hvor det ofte gælder om at fiske mindre fluer på tynde forfang.

OBS: Inspirationen fra splitcanen betyder, at Affinity Vintage-klingerne kan opleves som spinkle i forhold til AFTM-klassen. Derfor kan det eventuelt være en idé at vælge en klinge, der er et nummer kraftigere, end den line, man vil bruge på den færdige stang. 

Udvalgte modeller

Model Klasse Længde i fod Dele Pris i US $
Affinity Vintage #2 7'6" 4 271 $
Affinity Vintage #3 7'6" 4 281 $
Affinity Vintage #4 7'6" 4 281 $
Affinity Vintage #4 8'6" 4 302 $
Affinity Vintage #5 8'6" 4 312 $

  Valuta-omregner

Modellen i halvfed er på lager i Golden Brown. Vi bestiller gerne andre modeller hos CTS. Standardfarven er grafitgrå, men andre farver kan leveres mod farvegebyr. Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger fra CTS' side ved specialordrer.

Andre farvemuligheder: se her

Garanti: Der er 6 års garanti mod fabrikationsfejl på alle CTS-klinger. Skulle din stang komme i kontakt med bildør, en 20 kilos laks eller andet kan vi naturligvis skaffe en ny sektion til lav pris.Se også vores andre klinger

1-hånds: Affinity X - Affinity MX - Revo Salt

2-hånds: Affinity DQ - Affinity SK DH

ussingbech.dk / Stangbyggeren ved Claus Bech-Petersen
Bavnevang 15, 4180 Sorø - CVR: 34 26 53 80
Kontakt:
mail@ussingbech.dk

www.ussingbech.dk